Септември U19 се наложи над отбора на Ботев Ихтиман в контролна среща, играна на базата в с. Герман. Играчите на Антон Кирилов победиха с 2:1 своя противник, като резултата бе открит от Денис Симеонов, а на почивката двата отбора се прибраха при 1:1, след като гостите изравниха с удар от пряк свободен удар. 

През втората част "септемврийци" отново поведоха в резултата, след хубава комбинация между Владимир Николов, който асистира на Галин Стоянов за победният гол в мача.

Ръководството в школата на Септември София направи треньорски рокади при Елитните юношески групи. На мястото на Християн Войнов, начело на Септември U19 застава досегашният помощник треньор в мъжкият отбор на "септемврийци" - Антон Кирилов. Отбора на Септември U17 ще бъде воден от Петър Шопов, който идва от академията на Славия София, а при Септември U16 старши треньор ще бъде отново Кирил Пенев. 

Треньор на вратарите ще бъде Христо Николов - Бучи, а кондиционен треньор Васил Цветков.

Отборът на Септември София, при възраст U17 ще бъде воден от опитният специалист Петър Шопов през новият сезон. Той бе част от детско-юношеската школа на Славия София, а като футболист зад себе си е играл в Пирин Благоевград, Левски София, Славия София, Железник Белград, Мура Словения, Кайрат Алмати, Кастория Гърция, Акритас Кипър, Спортист Своге, Септември Симитли и Вихрен Сандански. Шопов е роден на 14 януари 1978г. в Банско.

Search