Равенство срещу Славия в първата контрола за "септемврийци"

Отборите на Септември София и Славия София завършиха 1:1 в първата контролна среща на "септемврийци". Николай Митов заложи на два различни състава през двете полувремена, като извън строя останаха Крис Гади и юношата Слави Косов.

Двата отбора представиха приятен за гледане футбол, като положение не липсваха и пред двете врати. Главният рефер Георги Николов показа и по един червен картон за двата отбора в срещата - Янис Карабельов бе изгонен за реплика към рефера, а Меледже влезна грубо на играч в "бяло" и напусна терена.

И двете попадения паднаха през втората част, като през първото полувреме шансове да открият резултата за 'септемврийци" имаха Владимир Николов на два пъти и Ишмаел Байду. В 35-тата минута пък редовен гол на Борис Галчев не бе зачетен, след като топката премина гол линията, но страничният рефер остана безмълвен.

В 53-тата минута Славия откри резултата чрез Емил Мартинов, който засече центриране в наказателното поле. Равенството бе възстановено от Мирослав Будинов, който се пребори за топка в пенала и вкара в мрежата на Георги Петков.

Състав - 1 полувреме: Галев, Стоянов, Добрев, Генчев, Димитров, Алвеш, Петков, Галчев, Русев, Байду, Николов

Състав - 2 полувреме: Георгиев, Стоичков, Арсов, Меледже, Серхио, Чандъров, Костадинов, Тилев, Вълчинов, Димитров, Будинов