Септември се наложи над Пирин Разлог с два гола на Владимир Николов

Отборът на Септември София продължава с доброто си представяне в контролните срещи, след като победиха Пирин Разлог с 2:1. По предварителна уговорка, в днешната проверка съперник на "септемврийци" трябваше да бъде отбора на Арда Кърджали, като последните отказаха контролната среща в последния момент и играчите на Николай Митов се изправиха срещу Пирин Разлог. 

Наставникът на Септември София заложи на младите момчета в този мач, като заложи на Иван Василев, Иван Арсов, Иво Димитров, Слави Косов, Мартин Вълчинов, Иван Тилев, Димитър Костадинов, Меледже, Здравко Димитров, Владимир Николов и дошлият на проби нигерийски нападател Юнуса Олаваби.

В 37' минута дойде и първото попадение в срещата, след като играч на Пирин Разлог вкара хубав гол от воле от 25 метра. До полувремете "септемврийци" не съумяха да изравнят резултата, като в 65' минута след асистенция на Иван Тилев, Владимир Николов вкара с диагонален шут в мрежата на стража на Пирин. В 85' минута Здравко Димитров центрира към Владимир Николов, който засече с крак топката и вкара за 2:1.

Утре, "септемврийци" се изправят срещу Хебър Пазарджик на терените на "Евима" в град Банско от 18:00ч.