Септември представи новите екипи, целите пред отбора са ясни

На пресконференция, проведена в прес-клуб "България" , Септември София представи своите нови екипи за сезон 2018/2019 година. Заедно със спортният директор на клуба - Кристиян Добрев, играчите на "септемврийци" - Мирослав Будинов, Иван Стоянов и Иван Тилев, говориха за изминалата подготовка и целите пред отбора.

Подготовката мина добре, изиграхме няколко контролни срещи и нямаме нито една загуба. Ние сме най-младият отбор в Първа лига, 70 % от нашите футболисти са на 18,19 и 20 години. Септември е амбициозен проект и целта ни е да налагаме младите играчи от нашата школа. Много от футболистите в юношеския национален отбор на България са от нашата школа, надявам се те да преминат в младежкия и след това и в мъжкия национален отбор. С толкова млади играчи трудно можем да си поставяме големи цели, важното е да запазим мястото си в Първа лига и да се представим по-добре от миналата година“ обяви спортният директор на Септември Кристиян Добрев преди началото на първенството в Първа лига..
Отборът на Септември ще продължи да играе домакинските си мачове на стадион „Васил Левски“ и през новия сезон. Има планове стадион „Септември“ да се превърне в модерно спортно съоръжение, но това не зависи само от желанието и възможностите на ръководството на клуба. 

На свой ред, футболистите на Септември се обединиха около това, че на първо време, тяхната цел е "септемврийци" да запазят мястото си в Първа лига, а след това да мислят да по-предно класиране в групата.