Септември отпадна от Младежката шампионска лига след тежка загуба

Отборът на Септември София отпадна от Младежката шампионска лига след като загуби тежко у дома с 1:5 от Динамо Киев. Играчите на Светослав Петров започнаха двубоя по мечтан начин като откриха резултата след хубава атака още в 5-та минута. Иво Димитров центрира към наказателното поле, където Димитър Костадинов останат непокрит вкара с глава за 1:0. 

В 26-та минута гостите от Киев се върнаха в мача след като Булетса стреля от границата на наказателното поле и топката влезе в левия ъгъл на вратата пазена от Иван Василев. В 38-та минута играчите на Динамо стигнаха до пълен обрат в срещата след като Волошин открадна топка от Иван Тилев и стреля неспасяемо към стража на "септемврийци".

В рамките на 3 минути гостите вкараха нови два гола - в 49-тата реферът посочи бялата точка за изпълнение на дузпа, след като топката се отби в ръката на Райко Алов. Тситайшвили изпълни дузпата безпогрешно, а само минута по-късно Волошин покачи на 1:4, след груба грешка на Христо Киров. В 88-та минута Попов оформи крайното 1:5.