Септември завърши наравно срещу Ружомберок под проливен дъжд в Анталия

Отборът на Септември (София) завърши наравно 1:1 със словашкия Ружомберок в контролна среща от лагера на тима в Турция. Под проливният дъжд "септемврийци" поведоха във 2-та минута на срещата с гол на каращият пробен период в отбора - Кристофър Мандианго. В 32-ата минута Септември допусна изравняване.
Още във втората минута на срещата футболистите на Септември (София) откриха резултата с хубав гол на Кристофър Мандианго. Нападателят бе точен със силен удар извън границата на наказателното поле. 
В 21-ата минута словашкият тим отговори с опасен удар, който премина на сантиметри от левия стълб на вратата зад Валентин Галев. Пет минути по-късно отборът на Ружомберок направи нов сериозен пропуск пред вратата на Септември. 
В 32-ата минута столични допуснаха изравняване след грешка на стража Галев, който не успя да улови удар и поднесе топката на крака на нападател. В 62-ата минута Здравко Димитров стреля опасно, но късметът го раздели от гол във вратата на противника. Пет минути преди края на редовното време Владимир Николов не успя да засече добро центриране в наказателното поле.