Нулево равенство за Септември срещу Витоша Бистрица

Отборът на Септември София продължава без загуба в официалните си мачове за 2019 година. Играчите на Христо Арангелов записаха две победи на старта на пролетния дял на Първа професионална лига, като надиграха Берое Стара Загора и Локомотив Пловдив, а днес записаха и равенство срещу Витоша Бистрица.

И двата отбора подходиха предпазливо, като опасните положения пред двете врати не бяха много, а битката за топката бе предимно в средата на терена.

В 34-ата минута Юлиян Попев опита да намери мрежата от воле, но топката премина над целта. Това бе най-хубавият момент от мача до този момент. Малко след това изстрел на Стефан Христов беше блокиран от бранител на Септември. В 61-ата минита Кристофър Мандианго пробва рефлекса на стража на Витоша Василев, но последният успя да отбие топката. 

Три минути след това Здравко Димитров шутира опасно към рамката на "тигрите", но Християн Василев отново спаси.Три минути след това Здравко Димитров шутира опасно към рамката на "тигрите", но Християн Василев отново спаси.

В 86-ата минута резервата Суад Сахити пропусна да открие резултата, след като се размина с прострелно подаване отляво. 

Септември: Георгиев, Галчев, Башлиев, Дюлгеров, Чандъров, Стоичков, Глишик, Димитров, Мандианго, Николов, Фабиано
Витоша: Василев, Гочев, Амзин, Садула, Цанков, Милчев, Купенов, Котев, Лазаров, Попев, Христов