Два отбора на Септември гледат към 1/2 финалите за купата

Страхотни победи записаха два отбора от академията на Септември София в турнира за купа "БФС" ! Тимовете на Иван Гешев (старша възраст) и Младен Стоев ( младша възраст) ще бъдат сред 1/2 финалистите в турнира на пролет, а най - малките "септемврийци" от набор 2009 приключиха своето участие, след като бяха отстранени от Лудогорец Разград.

Отборът на Септември при набор 2005 година победи с 3:0 Локомотив Пловдив като гост! Попаденията отбелязаха Борислав Маринов на два пъти и Кубрат Йонашчъ! В първият 1/4 финал "септемврийци победиха с 2:0 у дома и с общ резултат 5:0 гледат напред към следващата фаза!

Отборът на Септември при възраст 2007 година пък разгроми Локомотив Пловдив, също като гост! Нашите момчета се наложиха с 6:1, като точни бяха Михаил Полендаков, Ангел Ганев, Александър Джамов, Дани Ластарджиев, Виктор Иванов и Виторио Шотев! "Септемврийци продължават напред с общ резултат 7:1, след като преди седмица записаха минимална победа у дома!

Децата на Септември от набор 2009 пък приключиха своето участие, след като отстъпиха в гостуването си на Лудогорец Разград с 4:0! В първият двубой победата бе за "септемврийци", но тя не бе достатъчна да се класират в следващата фаза!