Септември записа тежка загуба от Локомотив София

Септември София записа тежка загуба с 0:3 като домакин на Локомотив София след слабо представяне и много спорно съдийство от страна на главният арбитър Ивайло Ненков! Гостите решиха двубоя още през първата част с два гола на Димитър Митков и попадение на Димо Бакалов, при което реферът затвори очите си за очевиден фаул в полза на "септемврийци"! През втората част показа отново различен аршин на отсъждания след като не отсъди 100% дузпа за Септември, идентична с отсъдената такава за Локомотив София в 19' минута.
Първата по-интересна ситуация дойде в 9-ата минута. Септември се възползва от неразбирателство при изпълнение на корнер от страна на Локо, отне топката и организира бърза атака, която завърши с ъглов удар в негова полза. Последва центриране и изстрел с глава, който премина покрай гредата.

В 19-ата минута топката срещна ръката на Иван Арсов, като след преглед с ВАР Ненков отсъди дузпа в полза на Локомотив, реализирана от Димитър Митков. В 41-ата минута отново той покачи на 0:2, а в последната минута на първата част, "железничари" отбелязаха и трето попадение във вратата на Димитър Шейтанов.

В 55-ата минута Реди Каса отправи удар извън наказателното поле, който попадна в ръцете на Любенов. Секунди преди това Ивайло Ненков прегледа с ВАР идентична ситуация като отсъдената дузпа за Локомотив през първата част, но подмина претенциите на "септемврийци" за отсъждане на наказателен удар. В 85-ата минута Септември можеше да върне едно попадение след удар на Тодоров, но Любенов реагира и изби топката, която се отклони в напречната греда и се върна към терена.

Следващият двубой за възпитаниците на Славко Матич е срещу ЦСКА София на стадион "Българска армия".

СЕПТЕМВРИ: 21. Шейтанов, 5. Георгиев, 8. Тодоров, 4. Арсов, 18. Колев, 16. Пешов, 11. Ачков, 22. Стойчев, 14. Стоянов, 25. Делимеджач, 19. Каса

Снимка: Lap.bg